Investeren in vastgoed: een rendabele en veilige belegging.

Laat vastgoed fungeren als financiƫle bouwsteen van uw toekomst. Ga voor de garantie van een interessante rentabiliteit op lange termijn.

Waarom investeren in vastgoed? 


Financiële zekerheid

Wanneer je een pand verhuurd zullen de inkomsten van de huur hoger liggen dan de rente op uw spaarboekje. Dit betekent een maandelijkse aanvulling op je inkomen. Op heden zijn de intrestvoeten historische laag. Het ideale moment om te gaan lenen. 

Veiligheid wordt gecombineerd met een aantrekkelijke rendement. De geschiedenis heeft reeds uitgewezen dat de vastgoedprijzen blijven stijgen. Ook de schaarste aan bouwgronden draagt hiertoe bij. Dit garandeert de rentabiliteit op lange termijn. 

Kijk en vergelijk

Laat je investering optimaal renderen.  In onze expertise naar een optimaal product kijken wij naar een aantrekkelijk netto-huurrendement, een interessant meerwaardepotentieel, weinig tot geen verhuurzorgen en een makkelijke herverkoopbaarheid. Goed advies rendeert!
 
Overweeg je te investeren in vastgoed? Bekijk ons aanbod en boek je persoonlijk adviesgesprek.
 

De inlichtingen zoals meegedeeld op deze pagina zijn louter van algemene aard en kunnen geenszins als sluitende professionele juridische adviesverlening aangepast aan specifieke of concrete persoonlijke omstandigheden worden beschouwd.
Dit artikel werd geschreven door:

Mara Peeters

Erkend vastgoedmakelaar
0485/68.38.73
mara.peeters@vastigo.be
“ De dromen van mensen realiseren, dat is waar ik elke dag opnieuw met veel enthousiasme en passie voor ga. „