Hallo, ik ben Mara, het gezicht en het enthousiasme achter Vastigo!

Wonen in al zijn facetten heeft me altijd al gefascineerd. Een dak boven je hoofd hebben is een essentiële behoefte. Daarnaast is je huis een plek waar je je geborgen, veilig en gelukkig moet voelen: het moet je ‘thuis’ zijn.

Na mijn middelbare opleiding ging ik interieurvormgeving studeren, aansluitend heb ik me bijgeschoold tot vastgoedmakelaar. Na enkele leerzame jaren bij een van de grootste vastgoedspelers in het Antwerpse, voelde ik dat het tijd was om mijn eigen vleugels uit te slaan.

Ik startte in Malle en trok in september 2021 naar mijn bakermat: Zandhoven. Mijn thuis, mijn oase van rust, mijn plek van ontspanning.

Mijn doel met Vastigo

Een vlotte verkoop van uw eigendom voor de maximale prijs!

Uw woning verkopen is een grote stap: u sluit een belangrijk hoofdstuk in uw leven af en laat een plek vol kostbare herinneringen achter. En laten we ook het financiële plaatje niet vergeten.

Mijn missie met Vastigo: u als verkoper ontzorgen van a tot z doorheen het ganse verkooptraject en ervoor zorgen dat we uw woning voor de beste prijs verkopen.

Het traject naar een succesvolle verkoop

Mijn sleutel tot succes

Teamwork: u bepaalt de voorwaarden en de prijs, ik vind uw koper!

Zelf zie ik vastgoed verkopen als teamwork. Ik neem u al het werk uit handen en houd u te allen tijde op de hoogte van de stand van zaken. U als eigenaar beslist onder welke voorwaarden en aan welke prijs u verkoopt.

Vastgoed verkopen is een intensief traject, die persoonlijke klik is dan ook erg belangrijk. Graag stel ik mijzelf en mijn werkwijze aan u voor tijdens een vrijblijvend gesprek.

Maak vrijblijvend kennis

Mijn klanten, mijn topprioriteit

Mijn klanten zijn mijn beste ambassadeurs.

Ik ben erg dankbaar wanneer klanten de tijd nemen om hun ervaring met Vastigo te delen. Hun vertrouwen is voor mij van onschatbare waarde!

Bent u benieuwd naar hun ervaring met Vastigo? Ontdek ze hier!

Wat zeggen klanten over Vastigo