Over ons

Onder het motto 'samen sterk' hebben Leo Peeters, Wim Asselberg en Mara Peeters hun krachten gebundeld. Ieder gespecialiseerd in zijn eigen afdeling: vastgoed, bank en verzekeringen, doch één vertrouwenspartner voor u als klant.

Leo Peeters kan terugblikken op meer dan 30 jaar ervaring in diverse directiefuncties bij verschillende verzekeringsmaatschappijen. In 2009 nam hij een bank- en verzekeringskantoor over in Beerse en vestigde zich als zelfstandige in Zoersel.

Wim Asselberg heeft gedurende meer dan 10 jaar zijn sporen verdiend als professionele bankier bij Belfius, het toenmalige Gemeentekrediet. In 2010 startte hij zijn eigen bank- en verzekeringskantoor in St. Antonius Zoersel.

In 2015 vormden zij samen een nieuwe entiteit. Op heden leiden zij 3 Fintro kantoren (Malle, St. Antonius Zoersel en Meer Hoogstraten) en bouwden een aanzienlijke verzekeringsportefeuille uit.

Mara Peeters is haar carrière gestart als interieurarchitect en heeft aansluitend heel wat ervaring op gedaan als makelaar in de vastgoedsector. Na 10 jaar werkervaring breidde zij in 2016 het concept van Leo en Wim uit met de tak vastgoed.

Op heden bestaat dit deskundig team uit 13 enthousiaste en ambitieuze spelers. Ieder draagt cliëntgerichtheid en expertise hoog in het vaandel. Een persoonlijke en kwalitatieve dienstverlening is dan ook gewaarborgd.

Wij luisteren en begrijpen Uw behoeften. Uw goed gevoel staat voor ons centraal!