Opendeur: een dynamisch en succesvol verkoopconcept!

Opendeur is een uniek concept om je eigendom vlot te verkopen aan de maximale prijs! Je kans op verkoop aan de vraagprijs is maar liefst 70%!

Waarom is het Opendeur concept zo succesvol?

Je pand heeft slechts één kans om een eerste indruk te maken op de kritische kopersmarkt. Wij grijpen deze voor je!

Eén belangrijke voorwaarde om het Opendeur concept 100% te laten slagen? Je pand mag nog niet op de markt hebben gestaan.

Hoe garanderen wij jou een vlotte verkoop aan de maximale prijs?

 

In 6 stappen van ‘TE KOOP’ tot ‘VERKOCHT’.

 

1. De verkoopprijs bepalen

Alles start met een realistische waardebepaling. Met onze accurate kennis van de vastgoedmarkt geven wij je een correcte indicatie van een realistische en marktconforme verkoopprijs.

Contacteer ons voor een waardebepaling van je eigendom

 

2. Het Opendeur moment vastleggen

We bepalen een moment om het bezichtigingsmoment te organiseren wanneer dit jou als verkoper past. Liefst plannen we dit in het weekend, mits de meeste kandidaat-kopers zich dan het makkelijkst vrij kunnen maken.

 

3. Professionele foto’s en een volledige dossiersamenstelling

We plannen samen een moment in met de fotograaf voor een professionele fotoreportage. Sprekende beelden zullen je bezoekersaantal drastisch verhogen!

De verkoop van vastgoed is op administratief vlak een zeer complexe aangelenheid. Wanneer je dossier niet in orde is, loopt je het risico dat de verkoop niet door gaat. Wij zorgen er voor dat je dossier compleet is!

 

4. De verschillende advertenties lanceren

Om een zo groot mogelijk bereik te genereren, is het alle hens aan dek! We zetten jouw woning op verschillende manieren in de kijker. Zo wordt er naast de gekende marketingtools als een bord, de eigen website en verschillende immosites ook sterk ingezet op social media zoals Instagram en Facebook. De reacties stromen binnen!

 

5. Geïnteresseerden informeren en opvolgen

Kandidaat-kopers kunnen ons 24/7 bereiken. We brengen hen samen op één bezichtigingsmoment, het moment van de Opendeur. Je hoeft de woning dus slechts één keer piekfijn in orde te zetten!

Kandidaten kunnen tijdens of in de nasleep van dit bezoekmoment een bod doen.

 

6. De beste deal sluiten

Bij biedingen lager dan de vraagprijs, toetsen we hoe ver je kandidaat-kopers willen gaan en of we tot een akkoord kunnen komen. Biedt een kandidaat-koper de vraagprijs? Dan is jouw woning verkocht!

Hoeveel kans maak je op dit droomscenario? Ons slaagpercentage is maar liefst 70%!

 

7. De overeenkomst wordt gefinaliseerd

Om de verkoop van je woning sluitend te maken, stellen we een waterdichte compromis op in samenspraak met je notaris. Wanneer deze getekend is, kan de Champagne knallen!

 

Zowel vóór, tijdens als na het Opendeur moment verzorgen wij alles van A tot Z.  Alle bezoeken en onderhandelingen worden door ons uitgevoerd. Uiteraard heb jij als eigenaar de eindbeslissing over de prijs!

 

Zo verkopen we jouw eigendom vlot aan de maximale prijs!

Dit artikel werd geschreven door:

Mara Peeters

Erkend vastgoedmakelaar
0485/68.38.73
mara.peeters@vastigo.be
“ De dromen van mensen realiseren, dat is waar ik elke dag opnieuw met veel enthousiasme en passie voor ga. „