Informeer u grondig over belangrijke vastgoedvraagstukken. Goed advies rendeert!

24/06 - De Vlaamse regering stelt hoge ambities om zuiniger om te springen met energie in ons dagelijks leven. Daarom lanceerde ze het Renovatiepact.
11/06 - Hoe goed zijn het openbaar vervoer, winkels, scholen, ontspanningsmogelijkheden en gezondheidszorg te voet of met de fiets bereikbaar? Check de Mobiscore.
23/05 - Een woning kopen vraagt de nodige tijd, energie en kennis. Wees voldoende voorbereid voor deze belangrijke levensgebeurtenis. Wij geven jou 10 belangrijke tips mee!
18/04 - De woningprijzen zijn alweer enkele jaren aan het stijgen. Niet dat de Belgische woningmarkt spectaculair hoger vlamt, maar elk jaar komen er toch wel één of enkele procentjes bij.
08/02 - Indien de vraagprijs van je woning te hoog staat, geraakt ze niet verkocht. Staat de vraagprijs te laag, loop je een stuk rendement mis. Hoe kan je beide situaties vermijden?
25/01 - Naast het ereloon van de notaris komen er nog heel wat extra kosten kijken bij de aankoop van een woning. Wij lijsten ze graag even voor je op!
11/01 - Je dient als verkoper heel wat belangrijke documenten en attesten te overhandigen aan de koper. Best is om deze reeds bij het begin van het verkooptraject in je bezit te hebben.
28/12 - Plannen om je woning te verkopen? Liefst zonder zorgen? Ben je beperkt in tijd? Ontdek of je dit best zelf in handen neemt of beter overlaat aan een professional.
14/12 - Je woning krijgt slechts één kans om een eerste indruk te maken op de kritische kopersmarkt. Wij geven je alvast enkele tips hoe je dit kan doen!
30/11 - Bij de lancering van een nieuw pand, bereik je de meeste kandidaat-kopers. Via dit succesvol concept zetten we je woning op dit moment dan ook extra in de kijker.
16/11 - Een bod is bindend en dient dan ook zorgvuldig en met de nodige voorzichtigheid uitgebracht te worden. Met welke factoren dien je rekening te houden?
02/11 - Wanneer je als koper en verkoper tot een akkoord komt, kan je dit best grondig en duidelijk op papier zetten. Zo vermijd je discussies in de toekomst!
19/10 - Optimaliseer je rondleiding: deze aandachtspunten zijn bepalend voor een potentiële koper wanneer hij jouw woning bezoekt.
05/10 - Laat vastgoed fungeren als financiële bouwsteen van uw toekomst. Ga voor de garantie van een interessante rentabiliteit op lange termijn.
21/09 - De overheid wenst zoveel mogelijk mensen de kans te geven een eigen woning te kunnen bouwen en verbouwen. Ontdek de tegemoetkomingen en premies.