Informeer u grondig over belangrijke vastgoedvraagstukken. Goed advies rendeert!

07/02 - Opendeur is een uniek concept om je eigendom vlot te verkopen aan de maximale prijs! Je kans op verkoop aan de vraagprijs is maar liefst 70%!
02/01 - De meeste vastgoedanalisten verwachten dat de gemiddelde prijs van woningen en appartementen in 2020 een fractie boven de inflatie zal stijgen.
18/12 - In de eerste 11 maanden van 2019 registreerden notarissen in België bijna 15% meer vastgoedschenkingen dan in dezelfde periode in 2018. Dat blijkt uit cijfers van federatie Notaris.be.
04/07 - Je krijgt slechts één kans om een eerste indruk te maken op de huizenmarkt. Hoe kan je je huis optimaal presenteren om zo de kansen op een mooi bod te verhogen?
24/06 - De Vlaamse regering stelt hoge ambities om zuiniger om te springen met energie in ons dagelijks leven. Daarom lanceerde ze het Renovatiepact.
11/06 - Hoe goed zijn het openbaar vervoer, winkels, scholen, ontspanningsmogelijkheden en gezondheidszorg te voet of met de fiets bereikbaar? Check de Mobiscore.
23/05 - Een woning kopen vraagt de nodige tijd, energie en kennis. Wees voldoende voorbereid voor deze belangrijke levensgebeurtenis. Wij geven jou 10 belangrijke tips mee!
18/04 - De woningprijzen zijn alweer enkele jaren aan het stijgen. Niet dat de Belgische woningmarkt spectaculair hoger vlamt, maar elk jaar komen er toch wel één of enkele procentjes bij.
08/02 - Indien de vraagprijs van je woning te hoog staat, geraakt ze niet verkocht. Staat de vraagprijs te laag, loop je een stuk rendement mis. Hoe kan je beide situaties vermijden?
25/01 - Naast het ereloon van de notaris komen er nog heel wat extra kosten kijken bij de aankoop van een woning. Wij lijsten ze graag even voor je op!
11/01 - Je dient als verkoper heel wat belangrijke documenten en attesten te overhandigen aan de koper. Best is om deze reeds bij het begin van het verkooptraject in je bezit te hebben.
14/12 - Je woning krijgt slechts één kans om een eerste indruk te maken op de kritische kopersmarkt. Wij geven je alvast enkele tips hoe je dit kan doen!
16/11 - Een bod is bindend en dient dan ook zorgvuldig en met de nodige voorzichtigheid uitgebracht te worden. Met welke factoren dien je rekening te houden?
02/11 - Wanneer je als koper en verkoper tot een akkoord komt, kan je dit best grondig en duidelijk op papier zetten. Zo vermijd je discussies in de toekomst!
19/10 - Optimaliseer je rondleiding: deze aandachtspunten zijn bepalend voor een potentiële koper wanneer hij jouw woning bezoekt.
05/10 - Laat vastgoed fungeren als financiële bouwsteen van uw toekomst. Ga voor de garantie van een interessante rentabiliteit op lange termijn.
21/09 - De overheid wenst zoveel mogelijk mensen de kans te geven een eigen woning te kunnen bouwen en verbouwen. Ontdek de tegemoetkomingen en premies.