Waarom een gratis waardebepaling?

Een succesvolle verkoop start met een correcte waardebepaling!

Je wil je woning toch niet verkopen aan een te lage prijs? Een te hoge prijs kan er dan weer voor zorgen dat je woning niet verkocht geraakt. Wij kennen de markt en kunnen de waarde van je woning perfect inschatten.

Vraag hier volledig vrijblijvend meer informatie aan

Wat mag ik na het invullen van het formulier verwachten?

  • Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en maken een afspraak om bij je langs te komen. We nemen de tijd om jouw woning in detail te bekijken. Indien je plannen en/of attesten hebt die interessant zijn voor de waardebepaling, helpt het als je deze bij de hand hebt.
  • Tijdens deze kennismaking informeren we je met veel plezier over de verschillende zaken die komen kijken bij een verkooptraject. De ideale gelegenheid om iemand met kennis van zaken om advies te vragen.
  • Op kantoor wordt de informatie verwerkt. Jouw regiospecialist stelt een gedetailleerd schattingsverslag op. Een correcte waardebepaling is de sleutel voor een vlotte en succesvolle verkoop.
  • Tijdens een vervolgafspraak bij je thuis of op ons kantoor, wordt de tijd genomen om je het schattingsverslag toe te lichten. Wij adviseren je graag welke vraagprijs je best stelt. Zo bereik je je doelgroep optimaal.
  • Je besluit zelf of je je verder laat begeleiden in het verkoopproces door ons. Indien je een andere keuze maakt, betaal je geen enkele kost. De opmaak van deze waardebepaling is geheel vrijblijvend.

Waarom jouw eigendom verkopen met Vastigo?

Vastgoedmakelaar Mara Peeters
De koffie staat klaar.
Aangenaam!
Mara Peeters
Erkend makelaar BIV 507 427
Tel: 03 383 22 32
Gsm: 0485 68 38 73
E-mail:     info@vastigo.be