“ Luxueus wonen op een toplocatie in het charmante centrum van Zwijndrecht. „

Het project Fortlaan is gelegen in een groene parkomgeving te midden van het centrum van Zwijndrecht. Deze centrale locatie biedt veel voordelen: zo bevinden zich de bibliotheek, warenhuizen Spar en Carrefour, bank, de kerk, het gemeentehuis, De Post, 't jeugdcentrum, scholen en verschillende brasseries op wandelafstand. Het treinstation is op 300 m en de op- en afritten van de E17 en E34 zijn vlot bereikbaar. Mobiliteit is dan ook één van de grote troeven van dit project.

Fortlaan staat voor kwalitatief, comfortabel en energiezuinig wonen. Deze brandweerkazerne werd gerenoveerd met veel respect voor de originele ornamenten. De karakteristieke gevel draagt dan ook bij tot de luxueuze uitstraling van dit unieke project.

Het gebouw werd ingedeeld met 7 appartementen. Ze hebben elk hun eigen specifieke indeling gaande van 2 tot 3 slaapkamers. De bewoonbare oppervlaktes variëren van 71m² tot 119,5 m², de terrassen van 11,4 m² tot  18,6 m².  De appartementen werden voorzien van grote raampartijen en hoge plafonds die bijdragen tot een groot ruimtegevoel. Door het achterliggende groen kan je er genieten van een wijds en open zicht.

Een gesloten garagebox is aan te kopen aan € 28.500 excl. kosten, een bovengrondse autostaanplaats aan € 16.400 excl. kosten.

Er is een lift aanwezig.

 

Details eenheden

Unit Oppervlakte Slpk Terras Tuin Prijs Status Plan

Stand van zaken