“ Luxueus wonen op een toplocatie in het charmante centrum van Brecht. „





Het project Kockstee is gelegen in een groene omgeving te midden van het centrum van Brecht. Deze centrale locatie biedt veel voordelen: zo bevinden zich de bibliotheek, bakker, warenhuis, bank, de kerk, het gemeentehuis, De Post, koffiehuis ‘Carré Konfituur’ … allemaal op wandelafstand. Ook de gemeentelijk basisschool, kinderopvang, jeugdbeweging, sporthal ‘De Ring’… bevinden zich in de directe omgeving. De bushalte is op 30 m en het treinstation ‘Noorderkempen’ op minder dan 1 km. Mobiliteit is dan ook één van de grote troeven van dit project.

Kockstee staat voor kwalitatief, luxueus en energiezuinig wonen met bijzondere aandacht voor luchtdichtheid en energiezuinigheid. Deze BEN-appartementen worden voorzien van vloerverwarming in het volledig appartement, PV-zonnepanelen per appartement voor eigen elektriciteitsverbruik, ...

Aan de Lessiusstraat worden 23 appartementen gerealiseerd die zullen aansluiten op de herenwoning van 1889 die in ere hersteld wordt.  De appartementen hebben elk hun eigen specifieke indeling gaande van 2 tot 3 slaapkamers. De bewoonbare oppervlaktes variëren van 87m² tot 153 m², de terrassen van 21 m² tot  61 m². De gelijkvloerse appartementen genieten van een gezellige tuin met aangelegd terras. Allen zijn deze zuid georiënteerd.

Achterin, met toegang langs het Schoolplein, wordt één gebouw met 10 appartementen opgetrokken waarvan 8 appartementen met 2 slaapkamers en 2 penthouses met 1 tot 3 slaapkamers.  De bewoonbare oppervlaktes gaan van 95m² tot 147 m², de terrassen van 9,5 m² op de eerste verdieping tot 30 m² op het gelijkvloers en 58 m² voor de penthouses. Alle units genieten van een groot ruimtegevoel, open zicht op groen en optimale lichtinval.

Via de inrit in de Schoolstraat bereik je de kelderverdieping ingedeeld met enkele en dubbele garageboxen met geautomatiseerde poort en bergingen. De lift brengt je rechtstreeks vanuit de kelder naar jouw verdieping. Een gemeenschappelijke fietsenberging is bovengronds voorzien in de tuin van het domein.

Het architecturaal ontwerp komt van de hand van AID architecten. Onder meer gekend om hun krachtig concept en tijdloze vormgeving.

 

 


Details eenheden

Unit Oppervlakte Slpk Terras Tuin Prijs Status Plan

Stand van zaken