“ Ruime woning op een zuidwest georiĆ«nteerd perceel met wijds zicht op achterliggende velden.  „


Indeling:

Via de oprit bereik je deze charmante, karaktervolle woning. De ruime inkom is voorzien van een gastentoilet en biedt toegang tot de leefruimte. Deze is ingedeeld met een eet- en zithoek met centraal een houthaard die er zorgt voor extra sfeer. De living geniet van een optimale lichtinval door de verschillende raampartijen rondom en de ideale oriëntatie. Vanuit elke invalshoek heb je er zicht op het omliggende groen. Via het schuifraam kan je er het terras op, dat zuidwest georiënteerd is. 

De keuken is gerealiseerd in massief eiken hout en voorzien van alle comfort. Er is ruimte voor een gezellige ontbijthoek. De aparte koele berging die hierop aansluit is erg praktisch!

Daarnaast is er een aparte wasberging met een vernieuwde douchecel. Langs de achterdeur kan je van hieruit naar de zuidwest georiënteerde tuin. 

Via de trap bereik je de nachthal op de eerste verdieping. Er zijn 4 slaapkamers en een badkamer. Deze is ingericht met een ligbad, dubbele lavabo met spiegelkast en toilet.

Doorheen de ganse woning, zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping, zijn rolluiken en vliegenramen voorzien. Op het gelijkvloers is er vloerverwarming en op de eerste verdieping wordt er verwarmd met elementen. De verwarming is op elektriciteit. Ideaal in combinatie met de geïnstalleerde zonnepanelen, maar liefst 36 stuks! De certificaten lopen nog tot en met 2031en hebben een opbrengst van +/- € 2.000 op jaarbasis.

Er is een enkele inpandige garage aanwezig die voorzien is van raampartijen. Zo valt er ook hier natuurlijk daglicht binnen, waardoor je er eveneens een praktijk-/hobbyruimte kan in onder brengen. Daarnaast biedt de oprit ook heel wat extra ruimte om wagens te parkeren.

In de tuin is het aangenaam vertoeven. Het domein is volledig omheind en voorzien van een ruime tuinberging. Eén van de belangrijkste troeven van dit perceel is het eindeloos zicht over de alchterliggende velden.

Omgeving:

De woning is centraal gelegen met verschillende scholen, kinderopvang, openbaar vervoer, winkels, resto's, ... op wandel- en fietsafstand. Er is een toegankelijke verbinding met de belangrijke invalswegen.

Extra’s:
 
  • Veel lichtinval en groot ruimtegevoel
  • Open zicht op groen vanuit elke invalshoek en wijds zicht over de achterliggende velden
  • Enkele inpandige garage + meerdere autostaanplaatsen op de oprit
  • Ruime bergzolder over de gans breedte van de woning
  • Zeer goed onderhouden woning en tuin
  • Gebruik van degelijke en kwalitatieve materialen
  • 36 zonnepanelen met certificaten tot en met 2031

Comfort

Beglazing:
Dubbel
Voorgevel:
11 m
Verwarming:
Elektrisch - directe verwarming
Keuken:
Kasten met toestellen

Indeling

Living:
40.5 m²
Keuken:
17 m²
Berging:
18 m²
Garage:
24 m²
Slaapkamer 1:
21 m²
Slaapkamer 2:
14 m²
Slaapkamer 3:
16 m²
Slaapkamer 4:
11 m²
Bergingszolder:
46 m²
Badkamer 1:
14 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: Nee
Bouwvergunning verkregen: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning: Ja
Juridische beslissing: Nog niet aangevraagd
Bestemming: Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgevoelig: Nee
Afgebakend overstromingsgebied: Nee
Afgebakend oeverzone: Nee
Risicozone voor overstromingen: Nee