“  Villa in landelijke stijl aan een privéweg met zicht op de molen.   „


Indeling:

Via de privéweg, doorheen de weilanden, bereik je deze charmante woning. De ruime inkom is voorzien van een gastentoilet en vestiaire. Ze biedt toegang tot de leefruimte die zuidwest georiënteerd is en geniet van een optimale lichtinval door de verschillende raampartijen. De open haard zorgt er voor een extra gezellige sfeer. Vanuit elke invalshoek heb je een open zicht op de omliggende velden.

De keuken is ingericht met een masssief eiken keuken en is voorzien van alle comfort. Deze is eveneens ingericht met een gezellige ontbijthoek. Aansluitend bevindt zich de veranda. Hier kan je optimaal genieten van het zicht op het achterliggende groen.

De oorspronkelijke badkamer bevindt zich naast de keuken. Vandaag fungeert deze als bergruimte. De wijnkelder bereik je via een trap in de eetkamer.

Links van de inkomhal is er een polyvalente ruimte die kan ingevuld worden als praktijk- of hobbyruimte. Daarnaast leent ze zich er eveneens perfect toe om een tweede leefruimte te realiseren. Achteraan is nog een apart bureau geïntegreerd in de woning.

Via de traphal bereik je aan de linkerkant de master bedroom op de eerste verdieping. Deze heeft toegang tot de badkamer die voorzien is van een ligbad, douche en dubbele lavabo. De dressing is er een extra troef.

De rechtse vleugel van deze verdieping is ingedeeld met 3 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers een prachtig zicht hebben op de molen van Pulderbos.

Links van de woning is er een ruime oprit waar je vlot 6 wagens kan parkeren.

Op het terras kan je optimaal genieten van deze exclusieve locatie! De tuin is ingedeeld met enkele erg oude, imposante bomen die zorgen voor extra karakter en het idyllisch plaatje compleet maken. Rust en privacy zijn er één van de grootste troeven!

Omgeving:

De woning is gelegen te midden van de weilanden, doch vlakbij het centrum van Pulderbos. Verschillende scholen, kinderopvang, openbaar vervoer, winkels, resto's, ... bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. Toegankelijke verbinding met de belangrijke invalswegen.

Extra’s:
  • Gelegen aan een privéweg
  • Gelegen te midden van velden en weilanden
  • Zicht op de molen van Pulderbos
  • Open zicht op groen vanuit elke invalshoek
  • Rust en privacy staan er centraal
  • Gigantisch gevoel van ruimte

Comfort

Beglazing:
Dubbel
Voorgevel:
15.7 m
Verwarming:
CV op stookolie
Keuken:
Kasten met toestellen

Indeling

Living:
60 m²
Keuken:
21 m²
Badkamer 1:
10 m²
Inkomhal:
14 m²
Bureau:
20 m²
Bureau:
53.5 m²
Wijnkelder:
18 m²
Bergingszolder:
44 m²
Berging:
13.5 m²
Slaapkamer 1:
11 m²
Slaapkamer 2:
12.5 m²
Slaapkamer 3:
22 m²
Slaapkamer 4:
24 m²
Badkamer 2:
10 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: Nee
Bouwvergunning verkregen: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning: Nee
Juridische beslissing: Nog niet aangevraagd
Bestemming: Agrarisch gebied
Overstromingsgevoelig: Nee
Afgebakend overstromingsgebied: Nee
Afgebakend oeverzone: Nee
Risicozone voor overstromingen: Nee