“ Centraal gelegen 19de eeuwse woning met zeer charmante gevel en mogelijkheid tot handels-/beroepsactiviteit.  „


Indeling:

Het gebouw werd recent grotendeels gerenoveerd. Zo werden het dak, de ramen, de elektriciteit, het sanitair en de vloer reeds vernieuwd. De renovatie is gebeurd met veel respect voor de originele ornamenten en de uitgesproken 19de eeuwse stijl. Het dak werd opnieuw opgetrokken zoals bepaald in het originele ontwerp, inclusief leien. De moluren op het plafond, alsook de sierlijsten doorheen de woning werden gerestaureerd. De schouwmantels werden in ere hersteld en het gelijkvloers werd opnieuw voorzien van een prachtige kerkvloer. Dit is een pand met uitstraling en klasse!

Op heden is het pand ingedeeld als privé-woning met een kapsalon van 36 m² aan de linkerzijde van de imposante inkomhal. Rechts van deze inkomhal is een ruime keuken met toegang tot de tuin. Een extra troef is de aparte kelderberging. Vooraan is er een ruime bureau/slaapkamer. Ook deze is apart te bereiken via de inkomhal. Achteraan is er centraal een leefruimte/zithoek gesitueerd waar onmiddellijk de grote klapdeuren met een open zicht op de tuin opvallen.

Via de trap kom je op de eerste verdieping. Deze dient nog afgewerkt te worden, waardoor je er prefect 2 tot 3 slaapkamers en een badkamer kan voorzien.

Een andere optie is om deze verdieping in te richten als appartement. Dit kan van toepassing zijn wanneer je het gelijkvloers volledig wil inrichten als handelspand en je boven wil wonen. Horeca is er toegelaten. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om het pand op te delen in 2 of 3 appartementen.

Opvallend aan dit pand is dat elke ruimte geniet van een optimale lichtinval en groot ruimtegevoel door de hoge plafonds en verschillende raampartijen. 

Achteraan op het perceel zijn er 2 garageboxen. Er is een mogelijkheid om er 4 open autostaanplaatsen of 3 carports te voorzien.

Omgeving:

Het pand bevindt zich in het hartje van Malle. Het ligt aan het ontmoetingscentrum De Notelaar. Supermarkten, bakker, bank, apotheek en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand.

Extra's:   
  • Grote renovatiewerken gedaan in 2019
  • Tijdloze en neutrale inrichting met behoud van originele ornamenten
  • Mogelijkheid tot handelsruimte (zonder aanvraag tot 100 m²)
  • Ruime tuin met twee garageboxen
  

Comfort

Beglazing:
Dubbel
Voorgevel:
10 m
Verwarming:
CV op gas
Keuken:
Kasten met toestellen

Indeling

Kelder:
12 m²
Living:
36 m²
Eetkamer:
16 m²
Keuken:
21 m²
Bureau:
14 m²
Slaapkamer 1:
81 m²
Inkomhal:
14 m²
Garage:
38 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: Nee
Bouwvergunning verkregen: Nee
Dagvaarding uitgebracht: Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning: Nee
Juridische beslissing: Nog niet aangevraagd
Bestemming: Woongebied
Overstromingsgevoelig: Nee
Afgebakend overstromingsgebied: Nee
Afgebakend oeverzone: Nee
Risicozone voor overstromingen: Nee