“ Nieuwbouw assisentiewoning met terras en tuin. „Indeling:

De assistentiewoning heeft een netto-oppervlakte van 63,5 m². Ze is ingedeeld met een ruime inkomhal met bezoekerstoilet. De leefruimte is ingedeeld met een zit- en eethoek. Deze ruimte geniet van een grote lichtinval door de enorme raampartij aan de voorzijde. Er zijn meerdere raampartijen voorzien over de ganse breedte van het appartement. Deze zorgen voor een optimale lichtinval.

De keuken is zeer praktisch ingedeeld met ingemaakte kasten, een keramische kookplaat met dampkap, een koelkast en een spoelbak.

Het terras loopt over de ganse breedte van de leefruimte, waardoor ze bijdraagt aan het groot ruimtegevoel.  Het is zuidwest georiënteerd en toegankelijk via de leefruimte. Je kan er zalig genieten van de zon en het omliggende groen. De privatieve tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 65m² met een terras van 20m².

In de slaapkamer kan een volledige kastenwand geplaatst worden. Ook deze ruimte heeft een open zicht op de tuin. Ze biedt toegang tot de bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De badkamer is ingedeeld met een grote inloopdouche, lavabo met spiegelkast, extra wandkast, toilet en sierradiator.

Een autostaanplaats kan eventueel apart gehuurd worden.

Omgeving:

Deze nieuwbouw erkende assistentiewoning is gelegen naast het woonzorgcentrum Pniël. De flat geniet van de fantastisch mooie, groene omgeving van Domuscura Park. Alles is gelijkvloers, uw woning, de tuin, terrassen, gemeenschappelijke ruimtes, parking bewoners of bezoekers, cafetaria, kapsalon, kine-ergo-fitness ruimte, snoezelruimte, dierenpark, alles is drempelloos toegankelijk.


Extra's:
  
  • Alle dienstverstrekkingen zijn beschikbaar, noodoproep en zorg vanuit het naast gelegen WZC
  • 24 uur service en noodinterventie binnen enkele minuten
  • Interessant als investering om eventueel in de toekomst zelf deze assistentie woning te betrekken of eenvoudigweg als opbrengsteigendom. De beheersinstantie, het WZC, zal je huurder verwelkomen of voor je zoeken naar huurders en alle administratieve taken voor je waarnemen.
  • Verkoop onder BTW-stelsel (12%)


  

Comfort

Beglazing:
Dubbel
Voorgevel:
m
Verwarming:
CV op gas
Keuken:
Kasten met toestellen

Indeling

Inkomhal:
7 m²
Living:
30 m²
Slaapkamer 1:
16 m²
Berging:
3 m²
Badkamer 1:
6 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: Nee
Bouwvergunning verkregen: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning: Ja
Juridische beslissing: Nog niet aangevraagd
Bestemming: Nog niet aangevraagd
Overstromingsgevoelig: Nee
Afgebakend overstromingsgebied: Nee
Afgebakend oeverzone: Nee
Risicozone voor overstromingen: Nee