“ Gerenoveerde rijwoning met 2 slaapkamers en zuid georiĆ«nteerd terras. „

   Indeling:

Via de voordeur betreed je de leefruimte. Opvallend is het groot ruimtegevoel door de open gewerkte structuur. De eethoek grenst aan de open keuken. Deze is voorzien van alle comfort waaronder een gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en diepvriezer. Extra licht komt door de enorme koepel boven de open keuken. Er is een gaskachel geïnstalleerd centraal tussen de eet- en zithoek, alsook een in de keuken. 

Achterliggend is de badkamer geïnstalleerd met een grote inloopdouche, toilet, dubbele lavabo en spiegelkast. Aansluiting voor wasmachine is er eveneens voorzien.

De hal biedt toegang tot het terras dat doorloopt over de volledige breedte van de woning. Dit is zuid georiënteerd waardoor je er optimaal kan genieten van de zon. Rust en privacy staan er centraal.

Via de traphal bereik je de master bedroom en de tweede slaapkamer op de eerste verdieping.  De glazen deur sluit deze verdieping netjes af zonder in te boeten in ruimtegevoel.      Omgeving:

De woning is centraal gelegen. Verschillende scholen, kinderopvang, openbaar vervoer, winkels, resto's, ... bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. Toegankelijke verbinding met de belangrijke invalswegen.  
  Extra’s:

Mogelijkheid tot aankoop onder 7% registratierechten, op voorwaarde dat het om de enige woning gaat en hij of zij er binnen de twee jaar in gaat wonen, met een vrijstelling op de eerste 80.000 euro. Dit betekent een korting van 5.600 euro
  

Comfort

Beglazing:
Dubbel
Voorgevel:
4.1 m
Perceel breedte:
4.1 m
Verwarming:
Kachels op gas
Keuken:
Volledig ingebouwd

Indeling

Living:
33 m²
Keuken:
14 m²
Slaapkamer 1:
12 m²
Slaapkamer 2:
15 m²
Badkamer 1:
9 m²
Terras:
9 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: Nee
Bouwvergunning verkregen: Nee
Dagvaarding uitgebracht: Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning: Nee
Juridische beslissing: Nog niet aangevraagd
Bestemming: Woongebied