“ Energiezuinige penthouse met 3 slaapkamers en zuidwest terras. „


Indeling:
Deze exclusieve penthouse werd gebouwd in 2015. Er werd enorm geïnvesteerd in duurzaamheid: hoogrendementsglas, ventilatiesysteem type C+, leidingen voor airco en centrale verwarming op aardgas met condensatieketel Buderus GB172 en warmtelevering door zonne-energiesysteem met zonnecollector voor warm water. Ook werd er veel aandacht besteed aan luxe en comfort. Zo is er een domoticapakket met tevens weergave gas-en elektriciteitsverbruik 'Niko Home' en een alarminstallatie (inbraak en brand) voorzien.

Via de lift bereik je dit penthouse op de tweede verdieping. De ruime inkom is voorzien van een gastentoilet en vestiaire. De pivoterende, glazen binnendeuren (kamerhoog) zijn een echte eyecatcher. Ze bieden toegang tot de leefruimte die zuidwest georiënteerd is en geniet van een optimale lichtinval door de verschillende raampartijen. Vanuit elke invalshoek heb je een open zicht op groen. Rust en privacy staan er centraal.

De keuken is hyper geïnstalleerd en volledig ingericht met toestellen van Miele nl. koelkast, diepvriezer, combi- en stoomoven, vitro-keramische kookplaat en vaatwasser. De geïntegreerde dampkap is van het merk 'Novy'. Het werkblad is in graniet Jasmien gezoet en er werden onderbouw spoelbakken in geïntegreerd.

Via de nachthal bereik je de master bedroom. De aangrenzende badkamer is ingedeeld een ruime douche in mozaïek, een enkele lavabo en een toilet. Het kraanwerk is van het type 'Grohe Axor'. Via de nachthal bereik je de andere slaapkamer. Deze is er op voorzien om ingedeeld te worden in twee slaapkamers. De tweede badkamer is ingericht met een ligbad van 'Kaldewei', een enkele lavabo en een sierradiator.

Het terras in Canadees Cederhout is zuidwest georiënteerd. Er zijn 3 buitenspots van 'Delta Light' geïnstalleerd. Het is gedeeltelijk overdekt, wat dit een extra gezellige buitenruimte maakt.

Doorheen het ganse penthouse, alsook de gemeenschappelijke delen, werden kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt. De vloeren in het appartement zijn betegeld in 60 x 60 Panaria met uitzondering van de slaapkamers waar er een eiken parket wit geolied is geplaatst. Overal zijn er LED spots in gebouwd.

Er is een carport (aan te kopen aan € 15.000 excl. kosten) op het terrein achteraan, alsook een gemeenschappelijke fietsenstalling en tuinberging. Het ganse domein is omheind. Via de automatische poort kan je deze op rijden. Op de oprit vooraan kunnen extra wagens geparkeerd worden. In de kelder is er een privatieve berging van 16 m² (aan te kopen aan € 14.000 excl. kosten). Ook deze is bereikbaar via de lift.

Omgeving:

Het gebouw is centraal gelegen nabij het centrum van Halle, doch geniet je er van rust, privacy en een wijds zicht op groen.  Openbaar vervoer, winkels, resto's, ... bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. Toegankelijke verbinding met de belangrijke invalswegen.

Extra’s:
  
  • Kleine mede-eigendom (4 appartementen)
  • Lage gemeenschappelijke kosten
  • Zeer energiezuinig
  • Lift, parking en terras
  • Volledig omheinde tuin met automatische poort

  

Comfort

Beglazing:
Dubbel
Voorgevel:
13.38 m
Perceel breedte:
19.38 m
Verwarming:
CV op gas
Keuken:
Alle comfort

Indeling

Living:
79 m²
Slaapkamer 1:
23 m²
Slaapkamer 2:
13 m²
Slaapkamer 3:
12 m²
Kelder:
16 m²
Garage:
18 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: Nee
Bouwvergunning verkregen: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning: Ja
Juridische beslissing:
Bestemming: Woongebied