“ Appartement „

Gezellig wonen op een boogscheut van Antwerpen centrum.

Het project ‘Hof ter Veken’ is gelegen in een rustige en gezellige woonwijk op wandelafstand van het centrum van Hoboken. Er is een park met speelgelegenheid in de straat. De dorpskern heeft een duidelijke identiteit en een sterke link met de parken Broydenborg, Sorghvliedt en Meerlenhof (op 800m). Verschillende ontspanningsmogelijkheden, sportfaciliteiten en scholen (kleuter-, basis- en secundair onderwijs) bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. Het project is vlot bereikbaar via de belangrijke invalswegen (oprit A12 op 2,5 km) en met het openbaar vervoer (bushalte 'De Lijn' op 400 m en Station Antwerpen Zuid op 2,8 km). Zin in een avondje uit? Dan ben je zo op ’t Zuid of ’t Eilandje.

Het project bestaat uit één gebouw met 21 appartementen, elk met hun eigen specifieke indeling en troeven.  Er zijn 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen, wat maakt dat ieder er zijn gading kan vinden. De bewoonbare oppervlaktes gaan van 60 m² tot 118 m² en de terrassen van 7,5 m² tot 40 m². De units zijn zo georiënteerd dat ze genieten van een optimale lichtinval en een open zicht op groen, wat leidt tot een groot ruimtegevoel. Daarnaast werd er veel aandacht besteed aan kwalitatief, comfortabel en energiezuinig wonen.
De kelderverdieping is voorzien van  21 autostaanplaatsen en 21 bergingen. Een autostaanplaats kan aangekocht worden aan € 14.500/st. (excl. kosten). Het privatief gebruik van een berging is inbegrepen. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien achter de gemeenschappelijke tuin.  Aan elk appartement werden er 2 tot 3 fietshaken toegekend.
De combinatie van deze verschillende factoren maakt dat ‘Hof ter Veken’ staat voor aangenaam en comfortabel wonen in een rustige omgeving. Dit nabij het gezellig centrum van Hoboken, op wandelafstand van verschillende parken en op een boogscheut van Antwerpen centrum.    

Comfort

Beglazing:
Dubbel
Voorgevel:
m
Verwarming:
CV op gas
Keuken:
Kasten met toestellen

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: Nee
Bouwvergunning verkregen: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning: Ja
Juridische beslissing: Nee
Bestemming: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgevoelig: Nee
Afgebakend overstromingsgebied: Nee
Afgebakend oeverzone: Nee
Risicozone voor overstromingen: Nee