“ Luxueuze half-open bebouwing met 7 slaapkamers op een perceel van 572 m² „

Luxueuze half-open bebouwing met 7 slaapkamers op een perceel van 572 m²
Indeling:
De knap ingerichte voortuin werd voorzien van een toegangspad met ingewerkte verlichting. De ruime inkom werd ingedeeld met een gastentoilet en vestiaire, alsook een slaapkamer. Ze biedt toegang tot de leefruimte met een zit-en eethoek. Centraal werd er een haard geïnstalleerd. Deze draagt bij tot de gezellige sfeer die er werd gecreëerd door het gebruik van warme materialen. De verschillende raampartijen zorgen voor een optimale lichtinval. Via het grote raam achteraan heb je een open zicht op de tuin. De keuken is voorzien van een groot eiland en aangewerkte eettafel. De toestellen zijn van het merk Miele. Een opvallende troef in deze ruimte is de extra eetplaats die ingericht werd met een zitbank. Achteraan bevindt zich een koele berging.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een bureau. Aan de master bedroom werd een vestiaire met ingemaakte kasten gekoppeld. De badkamer werd ingedeeld met een dubbele douche, ligbad, dubbele lavabo en ligbad. Hier aan grenst de wasruimte. De tweede verdieping werd ingedeeld met 3 slaapkamers, waarvan 2 met een mezzanine. Alle kamers werden voorzien van een internet en TV-aansluiting.
Doorheen de ganse woning is maatwerk voorzien en werd er gebruik gemaakt van luxueuze materialen. De optimale indeling draagt bij tot het groot ruimtegevoel. De smaakvolle inrichting in neutrale stijl laat je er onmiddellijk thuis voelen. 
Grenzend aan de woning werden 2  terrassen voorzien in blauwe hardsteen. Achteraan is er een gastenverblijf met doucheruimte en toilet gerealiseerd. Het overdekt terras bied de mogelijkheid om ook bij slechter weer buiten te kunnen genieten.
Via de oprit met automatische poort bereik je de garage achteraan. Deze biedt ruimte aan 2 wagens.
Omgeving:
De woning is centraal gelegen nabij verschillende scholen, kinderopvang, openbaar vervoer (bushalte op 1,4 km), winkels, resto's, .... Toegankelijke verbinding met de belangrijke invalswegen (N12-E34).
Extra’s:   
  • recent vernieuwd en heringericht
  • alarminstallatie aanwezig
  • 24 zonnepanelen voorzien op bijgebouw
  

Comfort

Beglazing:
Dubbel
Voorgevel:
9 m
Verwarming:
CV op gas
Keuken:
Alle comfort

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: Nee
Bouwvergunning verkregen: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning: Ja
Juridische beslissing: Nee
Bestemming: Woongebied
Overstromingsgevoelig: Nee
Afgebakend overstromingsgebied: Nee
Afgebakend oeverzone: Nee
Risicozone voor overstromingen: Nee