“ Huis „

Villa in landelijke stijl op een perceel van 3.000 m² in een residentiële, groene wijk.
Indeling:
Via de oprijlaan bereik je deze charmante woning. De ruime inkom is voorzien van een gastentoilet en vestiaire. Ze biedt toegang tot de leefruimte die zuidwest georiënteerd is en geniet van een optimale lichtinval door de verschillende raampartijen. Vanuit elke invalshoek heb je een open zicht op de tuin. Rust en privacy staan er centraal. De open haard zorgt er voor een extra gezellige sfeer. In de veranda kan je genieten van het zicht op het achterliggende groen. Binnen en buiten worden hier één. De keuken is voorzien van alle comfort en heeft toegang tot zowel de veranda als de leefruimte. Achteraan bevindt zich nog een extra zithoek en polyvalente ruimte.
Via de traphal bereik je de master bedroom die zicht centraal op de eerste verdieping bevindt. Deze heeft toegang tot de badkamer die voorzien is van een ligbad, douche en dubbele lavabo. Ook op deze verdieping is een apart toilet aanwezig.  Zowel in de linkse als in de rechts vleugel van de woning bevinden zich 2 slaapkamers die aan elkaar gekoppeld zijn.
De woning is voorzien van een inpandige garage en carport. Daarnaast biedt de oprit ook heel wat extra ruimte om wagens te parkeren.
In de knap aangelegde tuin is het aangenaam vertoeven. De waterpartij naast het terras maakt het extra gezellig. De bomenlaan zorgt voor karakter en maakt het idyllisch plaatje compleet.
Omgeving:
De woning is gelegen te midden van het groen in een residentiële wijk. Rust en privacy staan er centraal.  Verschillende scholen, kinderopvang, openbaar vervoer (bushalte op 300m), winkels, resto's, ... bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. Toegankelijke verbinding met de belangrijke invalswegen.
Extra’s:   
  • Veel lichtinval en groot ruimtegevoel
  • Open zicht op groen vanuit elke invalshoek
  • Rust en privacy
  • Inpandige garage, carport en open autostaanplaats
  

Comfort

Beglazing:
Dubbel
Voorgevel:
13 m
Verwarming:
CV op stookolie
Keuken:
Alle comfort

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: Nee
Bouwvergunning verkregen: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning: Ja
Juridische beslissing: Nee
Bestemming: Woongebied
Overstromingsgevoelig: Nee
Afgebakend overstromingsgebied: Nee
Afgebakend oeverzone: Nee
Risicozone voor overstromingen: Nee