“ Charmante woning met 3 slaapkamers en zuidwest tuin. „


IN OPTIE - Graag nodig ik je uit tijdens de OPEN DEUR op zaterdag 1 oktober van 14u tot 16u in de Kasteellei 121 te Wijnegem (2110). 

DIT IS DE EERSTE KIJKDAG. BIEDEN KAN TOT DINSDAG 4/10/2022 OM 12U00, VIA EEN SCHRIFTELIJK BOD. DE GEAFFICHEERDE PRIJS IS EEN RICHTPRIJS. DIT BETEKENT DAT BIEDINGEN ONDER, OP EN BOVEN DEZE RICHTPRIJS IN ACHT GENOMEN WORDEN.

Indeling:

Via de ruime inkomhal bereik je deze karaktervolle woning. Bij het betreden van de leefruimte valt onmiddellijk de grote lichtinval op, alsook het open zicht op de tuin. De leefruimte is ingedeeld met een zit- en eethoek. De grote raampartijen voor- en achteraan dragen bij tot een uniek ruimtegevoel.

De keuken werd uitgerust met een oven, kookplaat met dampkap en koelkast en heel wat bergruimte. Er is plaats voor een gezellige ontbijttafel.

De badkamer is eveneens op het gelijkvloers gelegen. Deze is ingericht met een grote douche, lavabo en apart toilet. Ook is er een aansluiting voor zowel wasmachine als droogkast. 

De eerste verdieping is ingericht met 3 slaapkamers. Deze geven alle drie uit op de ruime nachthal.

De zolder biedt nog een ruimte van 36 m² en is voorzien van centrale verwarming. Op heden fungeert deze als bergruimte. Mits de mooie vrije hoogte op deze verdieping kan deze perfect ingericht worden als een extra slaapkamer of hobby- en/of speelruimte.

De woning is vrij ver naar achter gesitueerd op het perceel. Hierdoor geniet je er naast een prachtige tuin achteraan ook van een sfeervolle voortuin.

De oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere wagens. Daarnaast is er een garagebox van maar liefst 45 m² met automatische poort.

De tuin is zo goed als volledig omheind en voorzien van een regenwaterput met waterpomp. Deze werd erg onderhoudsvriendelijk ingericht en is voorzien van een gezellig terras. De aangrenzende waterpartij draagt bij tot een uniek gevoel van rust.

De woning is destijds gebouwd met kwalitatief hoogstaande materialen en is doorheen de tijd steeds zeer goed onderhouden. De praktische indeling en de optimale lichtinval zijn absoluut één van haar troeven!  

Omgeving:

De woning is gelegen op een TOP locatie in een groene, residentiële wijk (fietsstraat - zone 30) nabij ’t centrum. Rust en privacy staan er dan ook centraal.

Verschillende scholen, kinderopvang, openbaar vervoer , winkels, resto's, ... bevinden zich in de nabije omgeving en je hebt er een toegankelijke verbinding met de belangrijke invalswegen.

Het speelplein voor de deur is er ook een absolute meerwaarde!

Extra’s:
  • Optimale lichtinval, erg praktische indeling en aangenaam ruimtegevoel
  • Gelegen in een groene, zeer rustige en kindvriendelijke wijk met een speelplein vooraan
  • Wijk in evolutie met veel jonge gezinnen
  • Mogelijkheid tot 4 slaapkamers
  • Groot, zuidwest georiënteerd perceel 

Comfort

Beglazing:
Dubbel
Voorgevel:
8 m
Verwarming:
CV op stookolie
Keuken:
Kasten met toestellen

Indeling

Living:
36 m²
Keuken:
12 m²
Badkamer 1:
12 m²
Slaapkamer 2:
13 m²
Slaapkamer 3:
12 m²
Garage:
45 m²
Kelder:
9 m²
Zolder:
36 m²
Slaapkamer 1:
20 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: Nee
Bouwvergunning verkregen: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning: Ja
Juridische beslissing: Nog niet aangevraagd
Bestemming: Woongebied
Overstromingsgevoelig: Nee
Afgebakend overstromingsgebied: Nee
Afgebakend oeverzone: Nee
Risicozone voor overstromingen: Ja