“ Charmante, karaktervolle woning op een zuid georiënteerd perceel van 855 m².  „


Indeling:

Via de oprit bereik je deze charmante, karaktervolle woning met een bewoonbare oppervlakte van 242 m².

De ruime inkomhal biedt toegang tot de leefruimte. Deze is ingericht met een zit-en eethoek met centraal een open haard. Deze zorgt er voor een extra gezellige en warme sfeer. Opvallend is er de optimale lichtinval en het groot ruimtegevoel door de verschillende raampartijen rondom. De 2 klapdeuren zijn echte eyecatcher en geven uit op een exta zithoek. Hier heb je een knap uitzicht over de tuin.

Naast de keuken is er een tweede eetkamer, eveneens te bereiken via de inkomhal. Hier bevidt zich de toegang tot de kelder. Erg praktisch om drank ed te stockeren. De aparte wasberging bevindt zich achteraan.  Aansluitend werd de badkamer geïnstalleerd alsook een apart toilet. Vanuit deze ruimte kan je naar het overdekt terras en de garage.

Op de eerste verdieping is de woning ingericht met 3 slaapkamers en 1 badkamer. Deze is op heden ingericht met een enkele lavabo met spiegelkast, toilet en bidet. De slaapkamers zijn opvallend ruim en kunnen elk ingericht worden met een tweepersoonsbed en grote kastenwand.

Via de zoldertrap bereik je nog een enorme bergruimte van maar liefst 65 m² onder het dak die op heden gebruikt wordt als berging. Deze leent er zich perfect toe om als woonruimte (extra slaapkamer, speelzolder, hobbyruimte, … ) in te richten.

De garage heeft een oppervlakte van 34 m². Naast ruimte voor een wagen heb je er de mogelijkheid om een heleboel fietsen, een extra diepvriezer en meer te plaatsen. Op de oprit heb je nog ruimte om 3 wagens te parkeren. 

Een extra troef van deze woning is het overdekt terras. Hier kan je optimaal genieten van de tuin. Deze is zuid georiënteerd, ingericht met 2 extra terrassen en volledig omheind. Doorheen de seizoenen zal je verrast worden door verschillende, prachtige bloemen.

Omgeving:

De woning is gelegen nabij het centrum van Laakdal. Verschillende scholen, kinderopvang, openbaar vervoer , winkels, resto's, ... bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. Toegankelijke verbinding met de belangrijke invalswegen.

Extra’s:
 
  • Veel lichtinval en groot ruimtegevoel
  • Ruim perceel met ideale oriëntatie (zuid)
  • Zeer goed onderhouden en gebouwd met kwalitatieve, tijdloze materialen
  • In dezelfde straat kunnen kleuters en leerlingen van het lager onderwijs terecht in de Vrije Basisschool 
  • Middelbaar Onderwijs bevindt zich de naastliggende dopren Geel, Tessenderlo en Diest

Comfort

Beglazing:
Dubbel
Voorgevel:
10 m
Verwarming:
CV op stookolie
Keuken:
Kasten met toestellen

Indeling

Living:
48.5 m²
Eetkamer:
20.5 m²
Keuken:
10 m²
Berging:
14 m²
Badkamer 1:
6 m²
Garage:
34 m²
Slaapkamer 1:
20 m²
Slaapkamer 2:
19 m²
Slaapkamer 3:
18.5 m²
Badkamer 2:
6 m²
Kelder:
10 m²
Zolder:
65 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: Nee
Bouwvergunning verkregen: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning: Ja
Juridische beslissing: Nog niet aangevraagd
Bestemming: Woongebied
Overstromingsgevoelig: Nee
Afgebakend overstromingsgebied: Nee
Afgebakend oeverzone: Nee
Risicozone voor overstromingen: Nee