“ Gerenoveerd landhuis op zuidwest georiĆ«nteerd perceel grenzend aan natuurgebied.  „

Gerenoveerd landhuis op zuidwest georiënteerd perceel grenzend aan natuurgebied.

Indeling:

Via de oprijlaan bereik je deze charmante woning. De tuin is aan de voorzijde georiënteerd. Deze is zuidwest gericht en geniet van een optimale lichtinval. De tuin verrast door zijn verschillende unieke terrassen en idyllische plekjes.

Via de inkom bereik je de leefruimte. Deze is ingedeeld met een ruime zithoek, eetkamer en semi-open keuken. Deze werd volledig gerenoveerd in 2019. De pelletkachel zorgt er voor een extra gezellige sfeer. De ganse ruimte is rondom voorzien van verschillende raampartijen. Dit zorgt voor een extra groot ruimtegevoel en optimale lichtinval vanuit elke plek in deze ruimte. In de veranda kan je genieten van het zicht op het achterliggende groen. Binnen en buiten worden hier één.

Via de traphal bereik je de master bedroom op de eerste verdieping. Deze is voorzien van een ingemaakte kastenwand. De tweede slaapkamer heeft zicht op het naastliggende groengebied. De derde slaapkamer is op heden als polyvalente ruimte ingericht. De badkamer werd basis ingericht met een ligbad en een enkele lavabo. Op deze verdieping werden doorheen de ganse woning ingemaakte kasten voorzien onder het schuin dak. De zolder biedt hier bovenop nog heel wat extra bergruimte.

Links van de woning is de inpandige garage gesitueerd met aparte fietsenberging. Achterliggend, met aparte ingang, bevindt zich een extra ruimte die op heden dienst doet als fitnessruimte. Deze leent zich eveneens perfect als atelier-/praktijk-/logeerruimte.

Omgeving:

De woning is gelegen te midden van het groen, grenzend aan natuurgebied. Rust en privacy staan er centraal.  Verschillende scholen, kinderopvang, openbaar vervoer (bushalte op 200m), winkels, resto's, ... bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. Toegankelijke verbinding met de belangrijke invalswegen.

Extra’s:

  • Veel lichtinval en groot ruimtegevoel
  • Open zicht op groen vanuit elke invalshoek
  • Rust en privacy
  • Inpandige garage + open autostaanplaats vooraan
  • Mogelijkheid tot uitoefenen vrij beroep, atelier, ...

Comfort

Beglazing:
Dubbel
Voorgevel:
13 m
Verwarming:
CV op gas
Keuken:
Alle comfort

Indeling

Speelkamer:
9 m²
Keuken:
12 m²
Slaapkamer 1:
14 m²
Slaapkamer 2:
14 m²
Garage:
34 m²
Bureau:
18 m²
Slaapkamer 3:
12 m²
Bureau:
18 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: Nee
Bouwvergunning verkregen: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning: Ja
Juridische beslissing: Nee
Bestemming: Woongebied
Overstromingsgevoelig: Nee
Afgebakend overstromingsgebied: Nee
Afgebakend oeverzone: Nee
Risicozone voor overstromingen: Nee