“ Exclusieve villa met 6 slaapkamers op een perceel van 10.291 m².  „


Indeling:

Via de oprijlaan bereik je deze hedendaagse woning. De ruime inkom is voorzien van een gastentoilet. Links van de inkom is het bureau, waardoor de woning zicht perfect leent tot het uitoefenen van een vrij beroep. Rechts van de inkomhal is de leefruimte die ingedeeld is met een zit- en eethoek. De gashaard staat centraal in de leefruimte en zorgt er voor een extra gezellige sfeer. Je geniet er van een optimale lichtinval door de verschillende raampartijen. Onmiddellijk valt het wijds zicht op groen op. Het achterliggende weiland geeft je een enorm gevoel van luxe en privacy.

De keuken is voorzien van alle comfort. De gezellige ontbijthoek maakt de ruimte compleet. De aansluitende berging is een extra troef! 

De glazen uitbouw achteraan werd op heden ingericht als bureau. Je kan er genieten van het omliggende groen in alle seizoenen. Binnen en buiten worden er één.

Via de trap bereik je de eerste verdieping. Deze is ingedeeld met twee slaapkamers, een badkamer, een douchekamer en een wasruimte. Deze zijn georiënteerd rond een polyvalente ruimte die kan ingericht worden als extra TV-hoek / speelhoek.

Op de tweede verdieping zijn er 4 slaapkamers, waarvan 2 met lavabo, die uitgeven op een centrale open ruimte.

De tuin is volledig omheind. Er is een carport en tuinberging geïnstalleerd aan de woning. Er is een bijgebouw dat kan ingedeeld worden met verschillende stallen. Dit in combinatie met het achterliggend weiland is deze woning eveneens ideaal voor paardenliefhebbers. De knap aangelegde zwemvijver maakt dit idyllisch plaatje helemaal af!

Omgeving:

De woning is gelegen te midden van het groen in een residentiële wijk. Rust en privacy staan er centraal.  Verschillende scholen, kinderopvang, openbaar vervoer, winkels, resto's, ... bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. Toegankelijke verbinding met de belangrijke invalswegen.

Extra’s:
  
  • Veel lichtinval en groot ruimtegevoel
  • Open zicht op groen vanuit elke invalshoek
  • Rust en privacy

  

Comfort

Beglazing:
Dubbel
Voorgevel:
11.69 m
Verwarming:
CV op gas
Keuken:
Kasten met toestellen

Indeling

Inkomhal:
17 m²
Living:
76 m²
Bureau:
17 m²
Berging:
14 m²
Slaapkamer 1:
27 m²
Slaapkamer 2:
22.5 m²
Nachthal:
28 m²
Washok:
11 m²
Badkamer 1:
12 m²
Badkamer 2:
7 m²
Slaapkamer 3:
15 m²
Slaapkamer 4:
15 m²
Slaapkamer 5:
17 m²
Slaapkamer 1:
17 m²
Nachthal:
21 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: Nee
Bouwvergunning verkregen: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning: Ja
Juridische beslissing: Nog niet aangevraagd
Bestemming: Woongebied
Overstromingsgevoelig: Ja
Afgebakend overstromingsgebied: Nee
Afgebakend oeverzone: Nee
Risicozone voor overstromingen: Nee