“ Woning met 3 slaapkamers op Zuid georiënteerd perceel van 128 m². „


Graag nodigen wij je uit op de 'OPEN DEUR' op zaterdag 16 maart van 10u tot 12u in de Zandstappenstraat 38 te Schoten.

Indeling:
De inkomhal biedt toegang tot de bureau en de leefruimte. Opvallend is de grote, open ruimte die extra licht binnen trekt door de twee koepels boven de eettafel. De haard zorgt er voor extra sfeer. De eethoek grenst aan de open keuken. Deze is voorzien van alle comfort waaronder een gasfornuis en werkblad in natuursteen. Aangrenzend bevindt zich de berging met toegang tot het terras dat doorloopt over de volledige breedte van de woning. In de tuin kan je optimaal genieten van de zon. Rust en privacy.
Via de traphal bereik je de master bedroom op de eerste verdieping.  De hoge plafonds en grote raampartijen typeren deze ruimte. Aansluitend bevindt zich de badkamer die voorzien is van een douche met massagefunctie en enkele lavabo (aansluiting). 
Op de tweede verdieping zijn nog 2 slaapkamers elk voorzien van een groot dakraam.
In de gezellig aangelegde tuin is het aangenaam vertoeven. Achterliggend is er indien gewenst een bouwperceel aan te kopen van 127 m² aan € 72.400 en daarnaast nog een bouwperceel van 140 m² aan € 79.800 (deze is voorzien van een garage/atelier met een oppervlakte van 55 m²). Deze zijn beide gelegen in de Fluitbergstraat. 

Omgeving:
De woning is centraal gelegen doch rust en privacy is er gegarandeerd. Verschillende scholen, kinderopvang, openbaar vervoer, winkels, resto's, ... bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. Toegankelijke verbinding met de belangrijke invalswegen.

Extra’s:   
  • Centraal gelegen
  • Rust en privacy
  • 3 slaapkamers en een apart bureau
  • Aankoop van 2 achterliggende bouwgronden mogelijk ( perceel van 127 m² aan € 72.400 en daarnaast nog een perceel van 140 m² aan € 79.800 (met garage/atelier met een oppervlakte van 55 m²). Deze zijn beide gelegen in de Fluitbergstraat. 

  

Comfort

Beglazing:
Dubbel
Voorgevel:
5.25 m
Verwarming:
CV op gas
Keuken:
Alle comfort

Indeling

Living:
39.5 m²
Keuken:
14.7 m²
Slaapkamer 1:
20.5 m²
Slaapkamer 2:
12.5 m²
Slaapkamer 3:
14 m²
Badkamer 1:
9.6 m²
Bureau:
18 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: Nee
Bouwvergunning verkregen: Nee
Dagvaarding uitgebracht: Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning: Nee
Juridische beslissing: Nog niet aangevraagd
Bestemming: Woongebied
Overstromingsgevoelig: Nee
Afgebakend overstromingsgebied: Nee
Afgebakend oeverzone: Nee
Risicozone voor overstromingen: Nee