“ Gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers en zuid tuin. „


Graag nodigen wij u uit op de 'open deur' op zaterdag 5 januari van 10u tot 12u in de L. Weijtenstraat 37 te Schoten (2900).

Indeling:

Via de gemeenschappelijke hal op het gelijkvloers bereik je de ruime, privatieve inkomhal van het appartement met ingemaakte vestiaire en veiligheidsdeur.

De leefruimte is ingedeeld met een zit- en eethoek, alsook en een semi-open keuken (34 m²). Deze ruimte geniet van een grote lichtinval door de enorme raampartij aan de tuinzijde. Deze loopt door over de ganse breedte van het appartement.

De keuken is zeer praktisch ingedeeld met ingemaakte kasten en een heteluchtoven, koelkast, keramische kookplaat met dampkap, spoelbak en vaatwasser. Er werd een gezellige ontbijthoek ingericht. Aansluitend bevindt zich een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Via de keuken kan je de veranda binnen lopen. Het open zicht op de tuin draagt bij tot het groot ruimtegevoel.  Deze is zuid georiënteerd en toegankelijk via de leefruimte. Het overdekt terras met automatische luifel is een grote troef!  
De badkamer is ingedeeld met een ligbad met douchescherm, dubbele lavabo met spiegelkast, sierradiator en twee wandkasten. De slaapkamers situeren zich aan de noordzijde.

De garagebox (18 m²) is achteraan gelegen. Apart aan te kopen aan € 20.000 (excl. kosten).

Doorheen het ganse appartement werd gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen Het appartement werd volledig gerenoveerd in 2013.

Omgeving:

Het appartement is centraal gelegen met heel wat faciliteiten in de buurt. Openbaar vervoer bevindt zich op wandelafstand, alsook diverse supermarkten.  Verscheidene scholen, banken, bakkers, ... in de onmiddellijke omgeving. De nabijheid van 't Gemeentepark is een absolute troef! Vlot bereikbaar via de belangrijke invalswegen.

Extra's:
  
  • Volledig gerenoveerd in 2013
  • Garagebox apart aan te kopen aan € 20.000 (excl. kosten)
  • Zuid georiënteerd terras en tuin
  • Zeer beperkte gemeenschappelijke kosten
  • Kleine mede-eigendom  

Comfort

Beglazing:
Dubbel
Voorgevel:
6.33 m
Verwarming:
Elektrisch - directe verwarming
Keuken:
Alle comfort

Indeling

Living:
34 m²
Keuken:
10 m²
Slaapkamer 1:
11 m²
Slaapkamer 2:
16 m²
Badkamer 1:
6 m²
Berging:
9 m²
Garage:
20 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: Nee
Bouwvergunning verkregen: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning: Ja
Juridische beslissing: Nog niet aangevraagd
Bestemming: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgevoelig: Nee
Afgebakend overstromingsgebied: Nee
Afgebakend oeverzone: Nee
Risicozone voor overstromingen: Nee