Op korte termijn de maximale prijs behalen? Ontdek 'pre-sale'!

Bij de lancering van een nieuw pand, bereik je de meeste kandidaat-kopers. Via dit succesvol concept zetten we je woning op dit moment dan ook extra in de kijker.

Hoe verloopt een 'pre-sale'?

 

1. Waardebepaling

Met onze accurate kennis van de vastgoedmarkt geven wij je een perfecte indicatie van een realistische verkoopprijs.

 

2.   Pre-sale moment vastleggen

In overleg bepalen we een passend moment om de Pre-sale te laten doorgaan. Om de opkomst te optimaliseren stellen we voor om dit op een avond of in het weekend te organiseren, wanneer kandidaat-kopers zich het makkelijkst kunnen vrij maken.

 

3.    Lancering marketingacties

Op dit moment is het alle hens aan dek! We zetten jouw woning in de kijker via onze website, portaalsites, mailings, bord en social media.

 

4.    Bereid je woning voor

Alle kandidaat-kopers bezoeken jouw woning op hetzelfde moment.  Laat je woning zich op z’n best presenteren en zorg ervoor dat ze er piekfijn uit ziet! 

 

5.    Het moment van de waarheid

Binnen een tijdsbestek van 2 uur kunnen alle geïnteresseerden jouw woning bezichtigen. Kandidaten dienen geen afspraak te maken en zijn vrij om binnen en buiten te lopen. Op dit moment kunnen geïnteresseerden een bod doen.

 

6.    Vastigo neemt je alle zorgen uit handen

Zowel vóór, tijdens als na het Pre-sale moment verzorgen wij alles van A tot Z.  Alle bezoeken en onderhandelingen worden door ons uitgevoerd. 

 

De inlichtingen zoals meegedeeld op deze pagina zijn louter van algemene aard en kunnen geenszins als sluitende professionele juridische adviesverlening aangepast aan specifieke of concrete persoonlijke omstandigheden worden beschouwd.

Dit artikel werd geschreven door:

Mara Peeters

Erkend vastgoedmakelaar
0485/68.38.73
mara.peeters@vastigo.be
“ De dromen van mensen realiseren, dat is waar ik elke dag opnieuw met veel enthousiasme en passie voor ga. „